Efter att ha arrangerat studieresor till BETT under många år så vet vi att priset är avgörande för om man skall ha råd att åka över huvud taget. Varför vi har försökt att hitta bra men även kostnads effektiva lösningar.

En annan viktig variabel är att man skall får ut så mycket som möjligt av sin vistelse,  det är bra planerade skolbesök och intressanta föreläsningar som blir de bestående minnet av resan. Vi utlovar bra föreläsningar av duktiga föreläsare under en heldag, samt minst två studiebesök på intressanta skolor. Ni får en viss valmöjlighet att välja vilken typ av skolor ni vill besöka. Självklart så finns tid för besök på själva ExCell Mässan.

Vi har valt att ha ett par olika alternativ för din flexibilitets skull du hittar dessa nedan. Är ni fler en 10 personer så finns möjlighet att ändra ut eller hemresa datum eller tid. Vi är flexibla i det. Vissa av resorna kan även genomföras från Köpenhamn eller Göteborg (minst 10 personer). Det som vi presenterat är det absolut bästa sättet att få ett lyckat BETT besök enligt oss. Efter att under 8 år planerat och genomfört olika arrangemang är detta resultatet. Som referens finns Marie Truedsson Utbildningsdirektör i Sundbyberg Kommun, som genomfört en motsvarande resa med mig som arrangör.

”det är nog den bästa resa jag gjort till BETT och jag har gjort många”

Vi har valt att ha enbart 50 plaster på vart och ett av resealternativen. För att få ned kostnaden ytterligare har vi valt att bo på bra centralt placerade hotel men inte kedjor  med 5 stjärnor utan lite enklare, ibis gäller på samtliga resealternativ. Täby Resebyrå är arrangör för samtliga resor, all fakturering och betalning sker via dem. Freeedu.se har planerat arrangemangen och genomför resorna men har i övrigt inget vinstintresse i resorna.

Följande resor till BETT 2018 finns att boka på hos oss!

Till BETT och ESSA Academy med SAS  23 januari – 28 januari 2018.

Till BETT  från Arlanda med Norwegian  23 januari – 28 januari 2018.

Till BETT från Skavsta med Ryanair  23 januari – 28 januari 2018

Till BETT från Skavsta med Ryanair 24 – 27 januari 2018