”Jag kan få er skola att lyfta!”

Efter att arbetat som rektor på två olika skolor i sammantaget över tio år och innan dess som lärare nästan lika länge. Är utbildad två ämneslärare (Idrott och samhällskunskap) men har även undervisat i teknik, slöjd och matematik. Så här beskriver elever och lärare Bällstabergsskolan där jag var chef och rektor senast.

Därutöver har jag arbetat inom reseindustrin i Sverige och utomlands (Fritidsresor, Atlasresor och Apollo). Varit reseledare och platschef men kanske framför allt reseproducent. Har även drivit egen researrangör och flygbolag på 90-talet i Sverige samt hotel i Turkiet och Italien. Slutligen, varit Kolloföretåndare på Barnens Ö.

Min meritlista är lång och kanske lite brokig men det som lyser starkast är mitt entreprenörskap som jag också visat i samband med utveckling av det två skolor som jag lett som rektor med fina resultat förbättringar (meritvärdet). Gå in på någon av mina föreläsningar och lyssna så får ni en bild av vad jag står för.

Hyr mig för ett rektorsuppdrag till er största problemskola eller sätt in mig parallellt med någon som har i uppdrag att driva förändringsarbete under en tid. Jag kan guida yngre och mindre erfarna rektorer i förändringsprocessen. Eller låt mig komma in och bana vägen för en kommande rektor genom att strukturera upp organisationen och få ordning på ekonomin.

Hör av dig, så tar vi ett förutsättningslöst samtal där du berättar vad du/ni vill ha hjälp med så berättar jag hur och om jag kan hjälpa till.