Den här resan för endast 8.900 kr inklusive flyg fem övernattningar och två studiebesök, en heldag med föreläsningar samt tid att besöka BETT-Mässan ute på ExCell Center. Du får lördag eftermiddag med tid för egen shopping. Läs hela programmet!

 Tisdag: Avresa från Skavsta till London kl.18.10 med Ryanair. Ankomst Stanstedt 19.35 därefter transport mot hotellet efter incheckning ca: 22.00, kvällen för egna aktiviteter.

Onsdag och Torsdag. Är studiebesöks dagar båda dagarna erbjuds möjligheten att följa med på skolbesök. Båda dagarna erbjuds nedanstående skolbesök. Du väljer ett av alternativen en av dagarna om du är mer inriktad mot det yngre åldrarna väljer du Primary Schools för äldre åldrar Secondary Schools .

Start kl. 07.00 Heldags studiebesök på två ”Secondary Schools”, förmiddag på  Hove Park School och på eftermiddagen Bohunt School Worthing. Båda belägna i South Sussex.

Start kl. 07.00 Heldags studiebesök på två ”Primary Schools” på förmiddagen Elm Park Primary School, och på eftermiddagen Flitch Green Academy. Båda belägna i  Essex

Läs mer på deras respektive hemsidor så förstår du varför det är värda ett besök.

Alla fyra skolor har uppnått högsta status inom engelska skolsystemet, vid deras kvalitetskontroller. Flera av dem är även så kallade Academy, vi berättar mer om engelska skolsystemet under bussfärden.

När vi är åter ca kl. 17.00 är det fritt fram för egna aktiviteter, kanske en musikal eller teaterföreställning. London erbjuder ju massor av fantastiska sevärda uppsättningar.

Den andra dagen väljer du att spendera en heldag på BETT-Mässan ute på ExCell Center, här är länken till ExCell Mässan och BETT- ARENA så kan du själv gå in och titta på möjliga föreläsningar (Programmet är ännu inte släppt 1/10-2017).

Eller om du har en speciell inbjudan kan du i stället välja att medverka på Apple Leadership Summit 09.30-16.30 (är du rektor så vi kan hjälpa till med detta).

Onsdag eller Torsdag kväll finns det möjlighet att delta i en middagskryssning på Themsen, klockan 18.30-22.30. Kryssning, trerätters meny och dryck ingår till en extra kostar av 600 kr p/p.

Fredag: 09.00-16.00 Får du lyssna till våra egna föreläsare, som alla är kända profiler inom digitalt lärande och skolutveckling. Vi har inom skolan länge talat om att omdefiniera och transformera lärandet. Hur man gör detta i verkligheten är vårar tema för dagen, med flera tydliga exempel från skoledare som duktiga pedagoger. Vi inleder dagen med lite kreativitet och avslutar med praktiska exempel. Var och en av föreläsarna har sin ”story”, hur det har åstadkommit förändring i verkligheten. Det blir anföranden på 30-45 minuter med avbrott för riktig lunch och kaffe pauser. Några av namnen är  Abdul Cohan, Tobias Degsell,  Johan Andersson ADE 2013, Anders Randler  ADE 2014,  Michael Andersson ADE 2013,   på talarna. Vill ni veta mer om vad deras föreläsning handlar så klicka på deras namn.

Lördag: Möjlighet att spendera en heldag på BETT-Mässan ute på ExCell Center. På eftermiddagen hinner du med att gå i affärer eller kanske se en engelsk ligamatch. Kvällen är väl given för en musikal eller teaterföreställning.

Söndag: Vi är bokade på lunch flyget hem med Ryanair från Stansted kl. 11.40 vilket innebär att vi lämnar hotellet redan kl, 08.00  Åter på Skavsta 14.55

Av erfarenhet vet vi att det är skönt att vara tillbaka i rimlig tid på Söndagen med tanke på nästkommande veckas arbete.

Hela paketet kostar 8.900 kr med del i DR på ibis Budget London Whitechapel, singelrum kostar 500 kr extra p/p och natt (2.500 kr p/p). Transfer till och från flygplatsen och frukost ingår samtliga dagar, samt enklare lunch under studiebesök och föreläsningsdagen.

Önskar ni ett något bättre hotellalternativ ibis London City Shoreditch Hotel så blir extra kostnaden 300 kr p/p och natt (1.500 kr). Singelrum här blir kostar 800 kr ytterligare extra p/p och natt (4.000 kr p/p)

Är ni över 10 personer kan ni själva välja om ni skulle vilja starta en dag senare, eller ändra avresetid, kostnaderna kan variera något men kommer troligen hamna på motsvarande. Eventuell hemresa fredag kväll kommer att innebära en reduktion på priset

 

     Bokningen är stängd!